Met je blik weer naar de hak terug, zie je hoe het topje van de hakken door het gewicht van de Meesteres stevig op de grond gedrukt wordt, en je stelt je voor hoe ze jou er straks mee gaat tramplen, hoe diezelfde hakken jou zo direct naar beneden zullen drukken. Trampling, dus bovenop je staan, over je heen lopen.

Dezelfde hakken die je nu alleen kunt zien zul je zo direct ook kunnen voelen. Móeten voelen, want als de Meesteres je eenmaal als deurmat of menselijk tapijtje gebruikt, kun je geen kant meer op. Haar gewicht drukt je naar beneden en hoe langer ze blijft staan, hoe moeilijker het ademen wordt.

Je vraagt je af of ze met haar volle gewicht op haar hakken zal gaan staan als ze zich op je buik bevindt, zodat haar hakken helemaal in je buik verdwijnen en je darmen opzij duwen. Zal ze de hakken daarna verplaatsen naar je borst, of naar je tepels, om daar met de scherpe kanten mooie hakafdrukken op je lijf achter te laten? Of misschien zet ze wel de zool van één laars op je lippen, met de opdracht deze helemaal schoon te likken , terwijl de andere voet plagend op zijn plek blijft en een steeds diepere indruk in je huid achterlaat.

Met een ferme stap op je torso blijf ik op één voet staan, de andere in de lucht. Zo zie ik het graag, mijn menselijke vloerkleedjes in de problemen om adem te halen. Of om te zien hoe je allerlei vreemde gezichten trekt, van pijn vertrokken als mijn hakken in je vlees prikken, of knalrood vanwege mijn gewicht waarmee ik je verpletter. Dat alles doe ik natuurlijk niet bij de mensen voor wie trampling nieuw is, of die niet zo goed pijn kunnen verdragen.

Dan gebruik ik het niet als een vorm van marteling. Trampling kan heel goed ook met blote voeten gedaan worden, in Thailand wordt het zo zelfs als een vorm van massage gegeven. Als je wat onderdanige gevoelens hebt, kun je je misschien ook nog nuttig maken als mijn voetenbankje. Hoewel ik daar mijn uiterste best voor doe, voel ik me altijd een beetje onzeker. Dan ben ik zo gespannen dat ik naar de wc moet vlak voordat ik op weg ga naar mijn Meesteres.

Het spreekt voor zich dat ik precies op tijd voor Haar deur sta voor een nieuwe sessie. Ik bel aan en even later doet Zij de deur open.

Ze is weer erg leuk en casual gekleed met een prachtige zwarte jurk, een brede witte riem en mooie zwarte laarzen. Alle accessoires passen perfect bij elkaar.

Ik mag verder komen en ik ben blij dat Ze er weer aan gedacht heeft om speciaal voor mij een mooie riem te dragen. Ik loop door de gang naar de woonkamer en ga zitten op de bank.

Ik geef Haar een compliment dat Ze er vandaag weer zo goed uitziet en Ze bedankt me met een vriendelijke glimlach. Natuurlijk heeft Meesteres Lisa dat direct in de gaten en zegt met een sadistisch lachje: Als jij zo verlekkerd naar Mij kijkt, heb je straf verdiend.

Ik moet mijn kleren uitdoen en voor Haar op mijn knieën liggen. Meesteres Lisa loopt keurend om mij heen en blijft achter me staan. Plotseling rukt Ze mijn hoofd aan mijn haren naar achteren en Haar nagels gaan krassend over mijn borst en tepels. Langzaam zakt Ze af naar mijn buik en navel en op het laatst naar mijn ballen.

Ze geeft er een gemene ruk aan en daarna nog een. Ik slaak een kreet van pijn, waarop Meesteres Lisa schamper moet lachen. Dan begint het pas echt. Ik krijg een blinddoek voor en moet op de grond gaan liggen. Bovendien krijg ik metalen handboeien om mijn polsen en leren voetboeien om mijn enkels. Ik kan geen kant meer op en kan me ook niet meer verweren tegen mijn Meesteres. Opeens zet Ze een laars op mijn buik en drukt zo hard als Ze kan met Haar laars in mijn maag.

Met Haar andere laars stapt Ze op mijn borst, zodat Meesteres Lisa met Haar volledige gewicht boven op mijn lichaam staat. Even later stapt Ze met beide laarzen op mijn buik, zodat Haar zolen en hakken gemeen in mijn buik prikken. Zachtjes en met korte, kleine bewegingen blijft ze zo tien minuten lang trampelen. Mijn gezicht wordt roder en roder onder het gewicht van mijn Meesteres.

Spottend zegt Meesteres Lisa tegen me dat Ze is aangekomen en Ze vraagt me of ik dat merk. Ik twijfel een beetje en durf even niets te zeggen. Dat is helemaal verkeerd. Doordat ik zo twijfel, zakt Meesteres Lisa op Haar hurken. Haar hakken drukken steeds dieper in mijn buik en ik krijg haast geen lucht meer. Ik ben verstandig genoeg om te zwijgen en niets te zeggen tegen mijn Meesteres.

Doordat ik geblinddoekt ben, weet ik niet dat Ze een pollepel in Haar handen heeft. Even later slaat Ze mij daarmee hard op mijn borst en daarna nog twee keer. Ook mijn lies krijgt het zwaar te verduren. Dat is echter nog niet genoeg. Ze verplaatst zich naar mijn dijbeen en gaat met de zool van Haar ene laars op mijn ballen en penis staan en begint kleine stapbewegingen te maken.

Ondertussen slaat Ze met tussenpozen op mijn buik met de pollepel. Pesterig stopt Ze van tijd tot tijd even en als ik denk dat het afgelopen is, begint mijn Meesteres weer van voren af aan.

Nadat Ze drie keer keihard op mijn buik geslagen heeft, gaat Ze opnieuw op mijn buik staan. Het is heel vernederend voor mij dat Ze totaal geen aandacht voor me heeft en alleen bezig is met Haar eigen dingen.

Ze stapt met allebei Haar laarzen op mijn borst. Een kwartier lang krijgt mijn borst een trampling beurt. Vervolgens stapt Meesteres Lisa van me af.

.

65 plus sex neuken in zwolle

Dezelfde hakken die je nu alleen kunt zien zul je zo direct ook kunnen voelen. Móeten voelen, want als de Meesteres je eenmaal als deurmat of menselijk tapijtje gebruikt, kun je geen kant meer op.

Haar gewicht drukt je naar beneden en hoe langer ze blijft staan, hoe moeilijker het ademen wordt. Je vraagt je af of ze met haar volle gewicht op haar hakken zal gaan staan als ze zich op je buik bevindt, zodat haar hakken helemaal in je buik verdwijnen en je darmen opzij duwen. Zal ze de hakken daarna verplaatsen naar je borst, of naar je tepels, om daar met de scherpe kanten mooie hakafdrukken op je lijf achter te laten? Of misschien zet ze wel de zool van één laars op je lippen, met de opdracht deze helemaal schoon te likken , terwijl de andere voet plagend op zijn plek blijft en een steeds diepere indruk in je huid achterlaat.

Met een ferme stap op je torso blijf ik op één voet staan, de andere in de lucht. Zo zie ik het graag, mijn menselijke vloerkleedjes in de problemen om adem te halen. Of om te zien hoe je allerlei vreemde gezichten trekt, van pijn vertrokken als mijn hakken in je vlees prikken, of knalrood vanwege mijn gewicht waarmee ik je verpletter. Dat alles doe ik natuurlijk niet bij de mensen voor wie trampling nieuw is, of die niet zo goed pijn kunnen verdragen. Dan gebruik ik het niet als een vorm van marteling.

Trampling kan heel goed ook met blote voeten gedaan worden, in Thailand wordt het zo zelfs als een vorm van massage gegeven. Als je wat onderdanige gevoelens hebt, kun je je misschien ook nog nuttig maken als mijn voetenbankje. Op die manier kan ik je ook uitvoerig en langdurig kennis laten maken met mijn hakken en mijn blote voeten. Eventueel nog gecombineerd met wat foot worship, waarbij je mijn voeten met de nodige aandacht mag vereren. Zoals altijd op de dag van een sessie word ik gespannen wakker, ook al kom ik er al een jaar en vier maanden.

Hoewel ik daar mijn uiterste best voor doe, voel ik me altijd een beetje onzeker. Dan ben ik zo gespannen dat ik naar de wc moet vlak voordat ik op weg ga naar mijn Meesteres. Het spreekt voor zich dat ik precies op tijd voor Haar deur sta voor een nieuwe sessie. Ik bel aan en even later doet Zij de deur open. Ze is weer erg leuk en casual gekleed met een prachtige zwarte jurk, een brede witte riem en mooie zwarte laarzen.

Alle accessoires passen perfect bij elkaar. Ik mag verder komen en ik ben blij dat Ze er weer aan gedacht heeft om speciaal voor mij een mooie riem te dragen.

Ik loop door de gang naar de woonkamer en ga zitten op de bank. Ik geef Haar een compliment dat Ze er vandaag weer zo goed uitziet en Ze bedankt me met een vriendelijke glimlach. Natuurlijk heeft Meesteres Lisa dat direct in de gaten en zegt met een sadistisch lachje: Als jij zo verlekkerd naar Mij kijkt, heb je straf verdiend. Ik moet mijn kleren uitdoen en voor Haar op mijn knieën liggen. Meesteres Lisa loopt keurend om mij heen en blijft achter me staan.

Plotseling rukt Ze mijn hoofd aan mijn haren naar achteren en Haar nagels gaan krassend over mijn borst en tepels. Langzaam zakt Ze af naar mijn buik en navel en op het laatst naar mijn ballen.

Ze geeft er een gemene ruk aan en daarna nog een. Ik slaak een kreet van pijn, waarop Meesteres Lisa schamper moet lachen. Dan begint het pas echt. Ik krijg een blinddoek voor en moet op de grond gaan liggen. Bovendien krijg ik metalen handboeien om mijn polsen en leren voetboeien om mijn enkels.

Ik kan geen kant meer op en kan me ook niet meer verweren tegen mijn Meesteres. Opeens zet Ze een laars op mijn buik en drukt zo hard als Ze kan met Haar laars in mijn maag. Met Haar andere laars stapt Ze op mijn borst, zodat Meesteres Lisa met Haar volledige gewicht boven op mijn lichaam staat.

Even later stapt Ze met beide laarzen op mijn buik, zodat Haar zolen en hakken gemeen in mijn buik prikken. Zachtjes en met korte, kleine bewegingen blijft ze zo tien minuten lang trampelen. Mijn gezicht wordt roder en roder onder het gewicht van mijn Meesteres. Spottend zegt Meesteres Lisa tegen me dat Ze is aangekomen en Ze vraagt me of ik dat merk.

Ik twijfel een beetje en durf even niets te zeggen. Dat is helemaal verkeerd. Doordat ik zo twijfel, zakt Meesteres Lisa op Haar hurken. Haar hakken drukken steeds dieper in mijn buik en ik krijg haast geen lucht meer. Ik ben verstandig genoeg om te zwijgen en niets te zeggen tegen mijn Meesteres.

Doordat ik geblinddoekt ben, weet ik niet dat Ze een pollepel in Haar handen heeft. Even later slaat Ze mij daarmee hard op mijn borst en daarna nog twee keer. Ook mijn lies krijgt het zwaar te verduren.

Dat is echter nog niet genoeg. Ze verplaatst zich naar mijn dijbeen en gaat met de zool van Haar ene laars op mijn ballen en penis staan en begint kleine stapbewegingen te maken. Ondertussen slaat Ze met tussenpozen op mijn buik met de pollepel. Pesterig stopt Ze van tijd tot tijd even en als ik denk dat het afgelopen is, begint mijn Meesteres weer van voren af aan. Nadat Ze drie keer keihard op mijn buik geslagen heeft, gaat Ze opnieuw op mijn buik staan. Het is heel vernederend voor mij dat Ze totaal geen aandacht voor me heeft en alleen bezig is met Haar eigen dingen.

Ze stapt met allebei Haar laarzen op mijn borst. Een kwartier lang krijgt mijn borst een trampling beurt.


Met je blik weer naar de hak terug, zie je hoe het topje van de hakken door het gewicht van de Meesteres stevig op de grond gedrukt wordt, en je stelt je voor hoe ze jou er straks mee gaat tramplen, hoe diezelfde hakken jou zo direct naar beneden zullen drukken. Trampling, dus bovenop je staan, over je heen lopen. Dezelfde hakken die je nu alleen kunt zien zul je zo direct ook kunnen voelen.

Móeten voelen, want als de Meesteres je eenmaal als deurmat of menselijk tapijtje gebruikt, kun je geen kant meer op. Haar gewicht drukt je naar beneden en hoe langer ze blijft staan, hoe moeilijker het ademen wordt.

Je vraagt je af of ze met haar volle gewicht op haar hakken zal gaan staan als ze zich op je buik bevindt, zodat haar hakken helemaal in je buik verdwijnen en je darmen opzij duwen. Zal ze de hakken daarna verplaatsen naar je borst, of naar je tepels, om daar met de scherpe kanten mooie hakafdrukken op je lijf achter te laten?

Of misschien zet ze wel de zool van één laars op je lippen, met de opdracht deze helemaal schoon te likken , terwijl de andere voet plagend op zijn plek blijft en een steeds diepere indruk in je huid achterlaat. Met een ferme stap op je torso blijf ik op één voet staan, de andere in de lucht. Zo zie ik het graag, mijn menselijke vloerkleedjes in de problemen om adem te halen. Of om te zien hoe je allerlei vreemde gezichten trekt, van pijn vertrokken als mijn hakken in je vlees prikken, of knalrood vanwege mijn gewicht waarmee ik je verpletter.

Dat alles doe ik natuurlijk niet bij de mensen voor wie trampling nieuw is, of die niet zo goed pijn kunnen verdragen. Dan gebruik ik het niet als een vorm van marteling. Trampling kan heel goed ook met blote voeten gedaan worden, in Thailand wordt het zo zelfs als een vorm van massage gegeven. Als je wat onderdanige gevoelens hebt, kun je je misschien ook nog nuttig maken als mijn voetenbankje.

Hoewel ik daar mijn uiterste best voor doe, voel ik me altijd een beetje onzeker. Dan ben ik zo gespannen dat ik naar de wc moet vlak voordat ik op weg ga naar mijn Meesteres. Het spreekt voor zich dat ik precies op tijd voor Haar deur sta voor een nieuwe sessie. Ik bel aan en even later doet Zij de deur open. Ze is weer erg leuk en casual gekleed met een prachtige zwarte jurk, een brede witte riem en mooie zwarte laarzen.

Alle accessoires passen perfect bij elkaar. Ik mag verder komen en ik ben blij dat Ze er weer aan gedacht heeft om speciaal voor mij een mooie riem te dragen. Ik loop door de gang naar de woonkamer en ga zitten op de bank. Ik geef Haar een compliment dat Ze er vandaag weer zo goed uitziet en Ze bedankt me met een vriendelijke glimlach. Natuurlijk heeft Meesteres Lisa dat direct in de gaten en zegt met een sadistisch lachje: Als jij zo verlekkerd naar Mij kijkt, heb je straf verdiend.

Ik moet mijn kleren uitdoen en voor Haar op mijn knieën liggen. Meesteres Lisa loopt keurend om mij heen en blijft achter me staan. Plotseling rukt Ze mijn hoofd aan mijn haren naar achteren en Haar nagels gaan krassend over mijn borst en tepels.

Langzaam zakt Ze af naar mijn buik en navel en op het laatst naar mijn ballen. Ze geeft er een gemene ruk aan en daarna nog een. Ik slaak een kreet van pijn, waarop Meesteres Lisa schamper moet lachen. Dan begint het pas echt. Ik krijg een blinddoek voor en moet op de grond gaan liggen.

Bovendien krijg ik metalen handboeien om mijn polsen en leren voetboeien om mijn enkels. Ik kan geen kant meer op en kan me ook niet meer verweren tegen mijn Meesteres. Opeens zet Ze een laars op mijn buik en drukt zo hard als Ze kan met Haar laars in mijn maag. Met Haar andere laars stapt Ze op mijn borst, zodat Meesteres Lisa met Haar volledige gewicht boven op mijn lichaam staat.

Even later stapt Ze met beide laarzen op mijn buik, zodat Haar zolen en hakken gemeen in mijn buik prikken. Zachtjes en met korte, kleine bewegingen blijft ze zo tien minuten lang trampelen. Mijn gezicht wordt roder en roder onder het gewicht van mijn Meesteres.

Spottend zegt Meesteres Lisa tegen me dat Ze is aangekomen en Ze vraagt me of ik dat merk. Ik twijfel een beetje en durf even niets te zeggen. Dat is helemaal verkeerd. Doordat ik zo twijfel, zakt Meesteres Lisa op Haar hurken. Haar hakken drukken steeds dieper in mijn buik en ik krijg haast geen lucht meer. Ik ben verstandig genoeg om te zwijgen en niets te zeggen tegen mijn Meesteres. Doordat ik geblinddoekt ben, weet ik niet dat Ze een pollepel in Haar handen heeft. Even later slaat Ze mij daarmee hard op mijn borst en daarna nog twee keer.

Ook mijn lies krijgt het zwaar te verduren. Dat is echter nog niet genoeg. Ze verplaatst zich naar mijn dijbeen en gaat met de zool van Haar ene laars op mijn ballen en penis staan en begint kleine stapbewegingen te maken. Ondertussen slaat Ze met tussenpozen op mijn buik met de pollepel. Pesterig stopt Ze van tijd tot tijd even en als ik denk dat het afgelopen is, begint mijn Meesteres weer van voren af aan. Nadat Ze drie keer keihard op mijn buik geslagen heeft, gaat Ze opnieuw op mijn buik staan.

Het is heel vernederend voor mij dat Ze totaal geen aandacht voor me heeft en alleen bezig is met Haar eigen dingen. Ze stapt met allebei Haar laarzen op mijn borst. Een kwartier lang krijgt mijn borst een trampling beurt. Vervolgens stapt Meesteres Lisa van me af.

.


Zo van heel dichtbij lijkt de hak reusachtig en je kunt alle details goed zien. Draag ik hoge leren laarzen en zie je het soepele, zwarte leer , of heb ik mijn pumps aan en zie je zelfs een stukje van mijn goddelijke voeten? Heb je misschien heel veel geluk en kun je zelfs mijn prachtig gelakte teennagels bewonderen? Met je blik weer naar de hak terug, zie je hoe het topje van de hakken door het gewicht van de Meesteres stevig op de grond gedrukt wordt, en je stelt je voor hoe ze jou er straks mee gaat tramplen, hoe diezelfde hakken jou zo direct naar beneden zullen drukken.

Trampling, dus bovenop je staan, over je heen lopen. Dezelfde hakken die je nu alleen kunt zien zul je zo direct ook kunnen voelen. Móeten voelen, want als de Meesteres je eenmaal als deurmat of menselijk tapijtje gebruikt, kun je geen kant meer op.

Haar gewicht drukt je naar beneden en hoe langer ze blijft staan, hoe moeilijker het ademen wordt. Je vraagt je af of ze met haar volle gewicht op haar hakken zal gaan staan als ze zich op je buik bevindt, zodat haar hakken helemaal in je buik verdwijnen en je darmen opzij duwen. Zal ze de hakken daarna verplaatsen naar je borst, of naar je tepels, om daar met de scherpe kanten mooie hakafdrukken op je lijf achter te laten? Of misschien zet ze wel de zool van één laars op je lippen, met de opdracht deze helemaal schoon te likken , terwijl de andere voet plagend op zijn plek blijft en een steeds diepere indruk in je huid achterlaat.

Met een ferme stap op je torso blijf ik op één voet staan, de andere in de lucht. Zo zie ik het graag, mijn menselijke vloerkleedjes in de problemen om adem te halen. Of om te zien hoe je allerlei vreemde gezichten trekt, van pijn vertrokken als mijn hakken in je vlees prikken, of knalrood vanwege mijn gewicht waarmee ik je verpletter. Dat alles doe ik natuurlijk niet bij de mensen voor wie trampling nieuw is, of die niet zo goed pijn kunnen verdragen. Hoewel ik daar mijn uiterste best voor doe, voel ik me altijd een beetje onzeker.

Dan ben ik zo gespannen dat ik naar de wc moet vlak voordat ik op weg ga naar mijn Meesteres. Het spreekt voor zich dat ik precies op tijd voor Haar deur sta voor een nieuwe sessie. Ik bel aan en even later doet Zij de deur open. Ze is weer erg leuk en casual gekleed met een prachtige zwarte jurk, een brede witte riem en mooie zwarte laarzen. Alle accessoires passen perfect bij elkaar.

Ik mag verder komen en ik ben blij dat Ze er weer aan gedacht heeft om speciaal voor mij een mooie riem te dragen. Ik loop door de gang naar de woonkamer en ga zitten op de bank. Ik geef Haar een compliment dat Ze er vandaag weer zo goed uitziet en Ze bedankt me met een vriendelijke glimlach. Natuurlijk heeft Meesteres Lisa dat direct in de gaten en zegt met een sadistisch lachje: Als jij zo verlekkerd naar Mij kijkt, heb je straf verdiend.

Ik moet mijn kleren uitdoen en voor Haar op mijn knieën liggen. Meesteres Lisa loopt keurend om mij heen en blijft achter me staan. Plotseling rukt Ze mijn hoofd aan mijn haren naar achteren en Haar nagels gaan krassend over mijn borst en tepels. Langzaam zakt Ze af naar mijn buik en navel en op het laatst naar mijn ballen.

Ze geeft er een gemene ruk aan en daarna nog een. Ik slaak een kreet van pijn, waarop Meesteres Lisa schamper moet lachen. Dan begint het pas echt. Ik krijg een blinddoek voor en moet op de grond gaan liggen. Bovendien krijg ik metalen handboeien om mijn polsen en leren voetboeien om mijn enkels. Ik kan geen kant meer op en kan me ook niet meer verweren tegen mijn Meesteres.

Opeens zet Ze een laars op mijn buik en drukt zo hard als Ze kan met Haar laars in mijn maag. Met Haar andere laars stapt Ze op mijn borst, zodat Meesteres Lisa met Haar volledige gewicht boven op mijn lichaam staat. Even later stapt Ze met beide laarzen op mijn buik, zodat Haar zolen en hakken gemeen in mijn buik prikken.

Zachtjes en met korte, kleine bewegingen blijft ze zo tien minuten lang trampelen. Mijn gezicht wordt roder en roder onder het gewicht van mijn Meesteres. Spottend zegt Meesteres Lisa tegen me dat Ze is aangekomen en Ze vraagt me of ik dat merk. Ik twijfel een beetje en durf even niets te zeggen. Dat is helemaal verkeerd. Doordat ik zo twijfel, zakt Meesteres Lisa op Haar hurken.

Haar hakken drukken steeds dieper in mijn buik en ik krijg haast geen lucht meer. Ik ben verstandig genoeg om te zwijgen en niets te zeggen tegen mijn Meesteres. Doordat ik geblinddoekt ben, weet ik niet dat Ze een pollepel in Haar handen heeft.

Even later slaat Ze mij daarmee hard op mijn borst en daarna nog twee keer. Ook mijn lies krijgt het zwaar te verduren. Dat is echter nog niet genoeg. Ze verplaatst zich naar mijn dijbeen en gaat met de zool van Haar ene laars op mijn ballen en penis staan en begint kleine stapbewegingen te maken. Ondertussen slaat Ze met tussenpozen op mijn buik met de pollepel. Pesterig stopt Ze van tijd tot tijd even en als ik denk dat het afgelopen is, begint mijn Meesteres weer van voren af aan.

Nadat Ze drie keer keihard op mijn buik geslagen heeft, gaat Ze opnieuw op mijn buik staan. Het is heel vernederend voor mij dat Ze totaal geen aandacht voor me heeft en alleen bezig is met Haar eigen dingen. Ze stapt met allebei Haar laarzen op mijn borst. Een kwartier lang krijgt mijn borst een trampling beurt. Vervolgens stapt Meesteres Lisa van me af.

Kut dichtnaaien de kut van de buurvrouw


Met Haar andere laars stapt Ze op mijn borst, zodat Meesteres Lisa met Haar volledige gewicht boven op mijn lichaam staat. Even later stapt Ze met beide laarzen op mijn buik, zodat Haar zolen en hakken gemeen in mijn buik prikken.

Zachtjes en met korte, kleine bewegingen blijft ze zo tien minuten lang trampelen. Mijn gezicht wordt roder en roder onder het gewicht van mijn Meesteres. Spottend zegt Meesteres Lisa tegen me dat Ze is aangekomen en Ze vraagt me of ik dat merk. Ik twijfel een beetje en durf even niets te zeggen. Dat is helemaal verkeerd. Doordat ik zo twijfel, zakt Meesteres Lisa op Haar hurken. Haar hakken drukken steeds dieper in mijn buik en ik krijg haast geen lucht meer.

Ik ben verstandig genoeg om te zwijgen en niets te zeggen tegen mijn Meesteres. Doordat ik geblinddoekt ben, weet ik niet dat Ze een pollepel in Haar handen heeft. Even later slaat Ze mij daarmee hard op mijn borst en daarna nog twee keer. Ook mijn lies krijgt het zwaar te verduren. Dat is echter nog niet genoeg. Ze verplaatst zich naar mijn dijbeen en gaat met de zool van Haar ene laars op mijn ballen en penis staan en begint kleine stapbewegingen te maken.

Ondertussen slaat Ze met tussenpozen op mijn buik met de pollepel. Pesterig stopt Ze van tijd tot tijd even en als ik denk dat het afgelopen is, begint mijn Meesteres weer van voren af aan. Nadat Ze drie keer keihard op mijn buik geslagen heeft, gaat Ze opnieuw op mijn buik staan. Het is heel vernederend voor mij dat Ze totaal geen aandacht voor me heeft en alleen bezig is met Haar eigen dingen. Ze stapt met allebei Haar laarzen op mijn borst.

Een kwartier lang krijgt mijn borst een trampling beurt. Vervolgens stapt Meesteres Lisa van me af. Ik krijg klemmen op mijn tepels en moet me omdraaien, zodat de tepelklemmen pijnlijk in mijn tepels bijten als met mijn borst op de grond lig.

Zonder iets te zeggen zet mijn Meesteres Haar laarzen stap voor stap op mijn rug. Meteen voel ik de pijn in mijn tepels scherper worden en ik kan niets anders doen dan gehoorzaam blijven liggen. Ik kan geen kant op en kan alleen maar wachten op wat er komen gaat. Zo blijft Ze vijftien minuten staan, terwijl Ze weer kleine, korte stapbewegingen maakt.

Bij elke stap voel ik de druk toenemen op mijn tepels, die steeds gevoeliger worden. Mijn penis reageert onmiddellijk op de pijn, maar Meesteres Lisa ziet dat niet omdat ik op mijn buik lig. Neem eens een kijkje in je schoenenkast. Daar zullen ongetwijfeld een paar gympen tussen staan. Maar wat staat er nog meer? Als je een dame bent, zal er vast wel iets van een laars tussen staan.

Als je een heel erg modebewuste dame bent, zal er vast ook nog wel iets met een naaldhakje tussen staan. Al die verschillende schoenen en laarzen hebben een verschillend effect op de huid. Je zou ze eigenlijk eens allemaal uit moeten proberen om te zien wat het effect is. Maar simpelweg kun je ze van zacht naar hard als volgt indelen:. Het effect op de huid is bij iedereen verschillend. Sommige mensen hebben alleen een wat rode huid na afloop en eventuele afdrukken van hakken zijn na een dag of 3 weer verdwenen.

Andere krijgen echt blauwe plekken en kunnen soms maandenlang met een afdruk van een naaldhak op hun lichaam rondlopen. In welke categorie je valt, ontdek je alleen maar door het uit te proberen. Je zult in ieder geval altijd wel een dag of 2 wat sporen blijven zien. Daar kun je niet aan ontkomen, ook niet door het dragen van kleding tijdens het spel.

Dan rest nog de vraag waar je eigenlijk allemaal op kan gaan staan. Het antwoord is heel simpel: Ja, je moet wel rekening houden met wat voor soort schoenen of laarzen je aan hebt en hoeveel je weegt, maar in principe kun je overal op gaan staan. En vergis je niet: Die zal het alleen iets rustiger aan moeten doen. Verder moet je denken aan dingen die geen weerstand kunnen bieden. Met je hakken op iemands vingers gaan staan is niet zo slim. Maar je kunt echter best op iemands handpalmen gaan staan als je het gewicht maar goed verdeelt.

Je kunt zelfs op iemands hoofd gaan staan als je maar in gedachten houdt dat de kaak niet veel gewicht kan verdragen. Je plaatst dus je gewicht op het voorhoofd of de zijkant van het gezicht en niet vol op de mond.

Een vlakke stevige ondergrond is het prettigst omdat de persoon die op de grond ligt dan goed zijn spieren kan aanspannen en dus stil kan blijven liggen. Af en toe zie je wel eens dat mensen een matras gebruiken. Aan de ene kant is dat prettig, omdat er geen druk op één punt komt te staan. Aan de andere kant is dat niet prettig, omdat de persoon die op die matras ligt niets heeft om zich tegen af te zetten.

Het tweede belangrijke om over na te denken is het bewaren van je evenwicht. Heb je misschien heel veel geluk en kun je zelfs mijn prachtig gelakte teennagels bewonderen? Met je blik weer naar de hak terug, zie je hoe het topje van de hakken door het gewicht van de Meesteres stevig op de grond gedrukt wordt, en je stelt je voor hoe ze jou er straks mee gaat tramplen, hoe diezelfde hakken jou zo direct naar beneden zullen drukken.

Trampling, dus bovenop je staan, over je heen lopen. Dezelfde hakken die je nu alleen kunt zien zul je zo direct ook kunnen voelen. Móeten voelen, want als de Meesteres je eenmaal als deurmat of menselijk tapijtje gebruikt, kun je geen kant meer op. Haar gewicht drukt je naar beneden en hoe langer ze blijft staan, hoe moeilijker het ademen wordt.

Je vraagt je af of ze met haar volle gewicht op haar hakken zal gaan staan als ze zich op je buik bevindt, zodat haar hakken helemaal in je buik verdwijnen en je darmen opzij duwen. Zal ze de hakken daarna verplaatsen naar je borst, of naar je tepels, om daar met de scherpe kanten mooie hakafdrukken op je lijf achter te laten? Of misschien zet ze wel de zool van één laars op je lippen, met de opdracht deze helemaal schoon te likken , terwijl de andere voet plagend op zijn plek blijft en een steeds diepere indruk in je huid achterlaat.

Met een ferme stap op je torso blijf ik op één voet staan, de andere in de lucht.