geil en dik lekkend kutje

We koelden lekker af en we konden ons even schoon spoelen. In het water konden en wilden we niet van elkaar afblijven. Het strelen en kussen was niet van de lucht. Enigszins opgewonden liep ik na een poosje het water uit, wat een reactie bij de groep van de meisjes op leverde.

Mijn pik hing zwaar langs mijn zak toen ik dat ene meisje in het vizier kreeg. Verlekkerd keek ze naar mijn leuter. Lisa zei tegen me dat ik wel de nodige aandacht kreeg van dat ene meisje. Ik keek het ene meisje diep in de ogen toen ik bij Lisa haar roompotje peilde.

Ze was inderdaad super nat. Het meisje keek met grote ogen hoe mijn vinger bij Lisa naar binnen gleed. Als antwoord doopte ze haar vinger in haar eigen kutje. En wel zodanig dat ik het duidelijk kon zien. Lisa zag de reacties ook en drukte haar mond op de mijne. We moedigden op deze manier het jonge meisje aan om zo bij ons te komen liggen. Toen wij naar onze handdoeken liepen keken Lisa en ik geregeld achterom, om te kijken wat dat geile ding ging doen.

We zagen haar praten met dat meisje die naast haar lag. De plastic bekertjes hadden we nog maar net gevuld of ik zag haar alleen aan komen lopen. Ik zei tegen Lisa dat ze een bekertje extra moest pakken, omdat zij er aan kwam. Zij bleef twijfelend staan en toen ik zei dat ze kon gaan zitten, deed ze dat. Wij stelden ons voor en zij stelde zich voor als Petra. Petra ging net als wij in kleermakerszit zitten, zodat we direct haar kutje konden inspecteren.

Deze stond wagenwijd open en glom ons tegemoet. Snel dronk ik mijn bekertje leeg en antwoordde dat het ook de bedoeling was.

En om dat te onderstrepen duwde ik zonder enige waarschuwing een wijsvinger in haar kutje. Lisa gaf Petra een tongzoen en trok aan de tepels die aan de c-cup van Petra vast zaten. Het kutje van deze 20 jarige was ruimer dan die van de 28 jarige Lisa.

Met gemak duwde ik nu 4 vingers in haar. Tijdens de nog steeds durende tongzoen, kwam Petra kreunend op mijn vingers klaar. Met vier vingers in haar soppende verkrampende neukgrot rekte ik haar climax. Toen ik keek naar het groepje van Petra zag ik ze allemaal naar ons kijken. Lisa duwde me op mijn rug en liet Petra met haar rug naar me toe over mijn harde pik zakken. Kreunend ontving ze mijn erecte leuter. Lisa zorgde ervoor dat Petra haar handen op mijn schouders zette, waardoor Petra naar achteren hing.

Lisa nestelde zich tussen mijn benen en een paar seconde later voelde ik haar tong langs mijn zak gaan. Als ik haar tong niet meer voelde, kreunde Petra des te harder. Lisa likte mijn zak en pik en het kutje van Petra. Petra wipte steeds sneller op en neer, waardoor Lisa meer moeite had met het likken.

Petra had het in de gaten en verlaagde haar wip-tempo. Lisa kreunde tussen het likken door, dat ze het wel erg lekker en geil vond. Het duurde niet lang of ik voelde het kutje van Petra wederom verkrampen. Slurpend, likkend en kreunend zorgde Lisa er voor dat ze al het geil van Petra kon verwerken. Petra begreep wat haar te doen stond en even later voelde ik de tong van Petra langs mijn harde neuklat glijden toen deze in het kutje van Lisa heen en weer gleed. De super nauwe kut van Lisa omklemde mijn leuter.

Ik voelde ieder ribbeltje in het gevoelige kutje. Petra zoog mijn kloten om en om in haar mondje om vervolgens langs de schaamlippen van Lisa te likken. Lisa wipte wild op en neer en hield geen rekening met Petra. Petra hield er dan ook mee op en kwam op mijn mondje zitten. Voordat ze haar kutje op mijn mond drukte, trok ze met haar vingers haar schaamlippen van elkaar.

Nadat ik mijn tong diep in haar duwde zakte ze verder. Terwijl ik door Lisa geneukt werd, neukte ik met mijn tong het gleufje van Petra. Met twee kreunende dames op me, vermaakte ik me opper best.

Alsof ze het afgesproken hadden kwamen ze samen luidruchtig klaar. Tegelijkertijd voelde ik het sap van Lisa langs mijn pik en zak en het geil van Petra in en over mijn mond stromen. Kermend en trillend van genot kwam de dames klaar. Nadat de dames een beetje waren bijgekomen, gingen ze naast me op hun knieën zitten. Lisa kneep in mijn zak en Petra trok me af. Straal voor straal perste ik mijn room voor iedereen zichtbaar uit mijn eikel.

De eerste straal kwam op mijn borstkas en de volgende stralen kwamen steeds minder ver op mijn romp. Toen er nog een beetje zaad uit mijn pik droop vielen de dames aan. Ze zogen mijn pik leeg en schoon en het zaad werd daarna vakkundig van mijn romp verwijderd. Petra bedankte ons en liep snel terug naar haar groepje. Zij en haar vriendin raakten direct in gesprek. Toen we even later keken lag Petra met haar hoofd tussen de benen van haar vriendin.

Wij besloten om ons eerst nog even schoon te spoelen en daarna naar het huis van Lisa te gaan. Hij was nog steeds niet thuis. Lisa zette direct een kan sterke koffie. Tijdens de koffie bespraken we wat beleefd hadden. Lisa keek daarbij weer heerlijk geil uit haar ogen. Ze voegde er nog aan toe dat ik minstens zo onverzadigbaar ben als mijn broertje.

Wat eten we dan? Ze zei dat ze nog wat nasi van de dag van gisteren in koelkast had staan. Om een uur of 6 hadden we de maaltijd op. Nadat we de vaat in de vaatwasser hadden gezet, gingen we op de bank zitten. Ik wilde net mijn tong in haar mondje en mijn vinger tussen haar schaamlipjes duwen, toen ik vanuit mijn ooghoeken de auto van broertje zag voorrijden. Als een stel pubers schrokken we ons een hoedje en gingen braaf recht op zitten.

Of heeft mijn broer alles opgegeten? We omhelsden elkaar hij vroeg hoe het met mij ging. Het ging goed met hem en de wedstrijd die hij gelopen had, had niet de gewenste PR opgeleverd. Hij gaf Lisa ongegeneerd een korte tongzoen. Lisa zei dat we nog wat eten voor hem hadden bewaard en hij liep de keuken in.

Met een dampend bord liep hij even later de woonkamer in en vroeg of ik hier al lang was. Ik antwoordde dat ik hier al om tien uur was en dat we vandaag waren gaan zwemmen. Hij dacht al dat we gezwommen hadden, want we hadden een lekker kleurtje. Toen hij vroeg waar we gezwommen hadden en hoorde dat we op het naaktstrand gelegen hadden, keek hij even op. Totaal onverwacht vroeg hij wat ik van het figuurtje van Lisa vond. Licht stamelend zei ik dat ze een fijn figuurtje had. Ik leerde mijn broertje ineens anders kennen.

Geschrokken en stamelend reageerde ze op de onverwachte vraag. Nadat hij zijn bord leeg had kwam er nog een onverwachte vraag. Lisa wist even niet hoe ze moest reageren, maar omdat ze toch al enorm geil was, stemde ze er mee in.

Ik vond alles prima, als ik mijn pik nog maar eens in haar kon duwen. Zo stonden we dan even later naakt voor Lisa. We rukten onze pikken stijf en Lisa likte langs haar lippen toen ze begon te meten.

De lul van mijn broer was 16 cm lang en 6 cm dik. Toen ik de koele meetlat langs en de hand van Lisa om mijn pik voelde werd mijn pik nog harder. Ik had blijkbaar altijd verkeerd gemeten, want zij kwam aan een lengte van 20 cm en een dikte van 5,5 cm i.

Lisa kon haar ogen niet van deze twee pikken af houden en pakte na een paar seconde staren beide pikken vast. Rustig begon ze er aan te trekken. Mijn broer keek verbaasd en zei tegen haar: Ze ging op haar knieën en hapte de leuter van mijn broer in haar mondje. Mijn broer zei niets meer en genoot van de pijpbeurt. Terwijl ze haar ventje pijpte liet ze mijn kloten door haar handen rollen.

Ik duwde mijn broertje in een stoel en Lisa kroop snel op haar knieën tussen de benen van haar man. Direct maakte ik gebruik van haar naar achteren stekende kontje. De pik van mijn broertje zat diep in de keel van Lisa toen ik mijn pik hard in haar ramde. Kokhalzend liet ze, als reactie, de lul uit haar mondje glippen.

Maar de lach om zijn mond verraadde dat hij het blijkbaar niet erg vond. Hij sloot zijn ogen weer en genoot van de tong die langs zijn pik gleed. Mijn kloten schommelden flink heen en weer door mijn rappe neuktempo. Lisa vroeg me tussen het pijpen door om haar hard te neuken. Als mijn onderbuik tegen de kleine ronde stevige billen kwam hoorde je een luide klets. Dat geluid herhaalde zich snel achter elkaar.

Bezweet ramde ik keer op keer mijn harde leuter in haar. Ik zocht haar kleine tietjes en trok vervolgens aan haar harde tepeltjes. Haar gleufje werd steeds nauwer en uiteindelijk liet ze de pik van mijn broer uit haar mond schieten om een luide kreet te slaken. Ik trok mijn leuter uit haar nauwe neukopening en drukte snel mijn mond op haar kutje.

De eerste golf geil miste ik, maar de volgende golven van haar sappen zoog ik in mijn mond. Ze smaakte heerlijk zoet. Als laatste likte ik nog de binnenkant van haar dijen schoon. De rollen van mijn broer en ik werden omgedraaid. Nu zat ik in de stoel en de mond van Lisa omklemde mijn leuter.

Door de harde penetraties van mijn broertje schoof mijn leuter stukje bij stukje dieper in haar mondje. Lisa kon er niks aan doen, maar toen mijn broertje zijn neuklat voor de zoveelste keer in haar ramde, schoot mijn eikel achter haar huig en raakte haar lippen mijn getrimde schaamhaar.

Van schrik trok ze haar hoofd naar achteren en schoot mijn geaderde pik uit haar mond. Een dikke sliert speeksel bleef mijn eikel aan haar mond verbinden.

Ze keek me geschrokken maar toch geil aan, terwijl haar hoofd steeds weer bewoog door het neuktempo dat mijn broertje voerde. Met betraande ogen zoog ze uiteindelijk mijn leuter weer in 1 keer achter haar huig. Ze hield hem even diep in haar keel en liet hem er weer uit glijden.

Zo herhaalde ze dat verscheidene keren. Daarna vroeg ze haar vent om haar nog harder te nemen. Mijn broertje had goed naar Lisa geluisterd en pakte haar nog harder. Lisa zoog om en om mijn kloten in haar mond. Wat deed ze dat lekker, zeg!! Mijn zak en pik waren drijfnat van haar speeksel geworden. Toen ze mijn kloten niet meer in haar mondje had vroeg ik aan haar of ze op mijn schoot wilde zitten. Gewillig stond ze op, waardoor de natte glimmende pik van mijn broertje uit haar kutje gleed.

Ik zorgde ervoor dat ze met haar rug naar me toe ging staan en leidde haar onderlichaam naar mijn kloppende paarse eikel. Omdat mijn eikel en pik drijfnat en glibberig waren waagde ik het er op. Ik richtte mijn eikel op haar sterretje en voordat ze iets kon zeggen schoot mijn dikke paarse genotsknop achter haar sluitspier.

Ik liet haar even rustig zitten en hield haar stevig vast, zodat ze er niet van af kon. Lisa begon met haar kontje te draaien en te kreunen. Rustig begon ze op en neer te wippen. Na een paar minuten hing ze achter over en vroeg ze mijn broertje om zijn pik in haar kutje te stoppen. Haar ventje richtte zijn pik op haar openstaande natte, altijd nauwe gleuf. Door het dunne scheidingswandje, dat het kontje met het kutje scheidt, voelde ik zijn lul naar binnen glijden.

Om en om bewerkte we beide neukopeningen en Lisa kwam al na een paar minuten klaar. De ene climax volgde andere in rap tempo op. Onze 3 bezwete lichamen gleden langs elkaar heen. Na een poosje stelde Lisa iets anders geils voor. Ik wil jullie beide pikken in mijn kutje.

Ze richtte zich een 25 cm op zodat mijn pik uit haar kontje kon glijden. Ik voelde haar hand mijn lul vast pakken.

Ze duwde mijn eikel naast de pik van mijn broer. Omdat ze drijfnat was gleden onze pikken, ondanks haar super nauwe kut, er gemakkelijk in. Tegelijkertijd schoven we onze neukstaven ritmisch bij haar naar binnen. Haar climaxen bleven niet uit. Door het bijna continue klaarkomen van deze geile vrouw sopten onze leuters met groots gemak in haar neukgrot. Mijn broer kondigde als eerste aan dat hij moest komen. Terwijl zijn pik en de mijne nog in Lisa zaten spoot hij zijn lading in haar.

Kreunend perste hij zijn room in haar. Ik voelde direct dat onze pikken nog gemakkelijker langs elkaar gleden. Ik wachtte op het slap worden van zijn pik.

Wat tot mijn verbazing niet gebeurde. Vrolijk pompte hij daarna weer zijn pik in zijn vrouwtje. Toen haar geil er weer uitstroomde, dacht ik dat ze tijdens deze neukbeurt al 15 keer moest zijn gekomen.

Grommend spoot ik mijn lading zaad in Lisa. Net toen ik mijn laatste zaad uit mijn pik geperst had, kwam mijn broer weer klaar. Op elkaar gestapeld lagen we, na mijn broertjes laatste lozing, op de stoel bij te komen. Luc, mijn broer dus, en ik haalde onze leuters uit haar gleuf en toen ze opstond riep ze: Haar hand ging tussen haar benen, ving er iets van op en likte het van haar hand. Om dit te onderstrepen lepelde ze met haar vingers haar roompotje leeg, om het vervolgens van haar vingers te likken.

Wat was dit geil, zeg! Als beloning likte ze onze glibberige half stijve pikken schoon. Tot onze verbazing was het inmiddels Ik dacht even na en zei dat ik dan wel een vrije dag moest regelen. Lisa en Luc gingen naar boven om te douchen en ik sms-te mijn bazin Carla. Carla sms-te na een kwartier terug dat het goed was. Deze avond gebeurde er niets meer, behalve dan dat we er lekker op los klepten en de nodige biertjes weg slurpten.

Om een uur of twaalf doken we in bed. Ik in de logeerkamer en zij natuurlijk in de masterbedroom. Naakt lag ik onder een laken en zag de verschillende heerlijke neukpartijen van deze dag weer voorbij schieten. Met deze beelden voor mijn ogen viel ik in een diepe slaap. De volgende ochtend werd ik wakker van gestommel. Het geluid kwam uit de masterbedroom. Ik hoorde het bed kraken en Lisa werd naarmate de tijd vorderde steeds luidruchtiger. Na een luide kreet van Lisa stierf het geluid weg en ik nam aan dat ze waren gekomen.

Ik draaide me op mijn zij en viel weer in slaap. Twee uur later ontwaakte ik en stond op. Naakt liep ik over de gang en gluurde ik in de kamer van Lisa en Luc. Ik zag Luc op zijn buik liggen en Lisa lag op haar zij. Ze had haar benen opgetrokken en ik keek recht tegen die uitpuilende kleine schaamlippen. Ik liep door naar de badkamer en ging op de wc zitten. Een flinke straal urine spetterde tegen het porselein.

Nadat ik hem had afgeschud, waste ik mijn handen en pakte de tandenborstel die ik vannacht gekregen had. Met een frisse mond opende ik de badkamerdeur. In gedachte liep ik de badkamer uit botste tegen Luc aan. We keken elkaar veel betekend aan. Lichtelijk verbaasd hoorde ik dit alles aan.

Met de woorden van Lisa gisteravond dat ze ons snolletje was en de woorden van Luc dat ze altijd zin had liep ik richting de masterbedroom. Ze lag nog steeds op haar zij, met haar benen opgetrokken. Terwijl ik in de deuropening naar deze geile vrouw stond te kijken, groeide mijn pik.

Even later stond Luc naast me en zei: Ik nam het initiatief en liep naar Lisa. Mijn broertje bleef staan kijken. Ik ging aan haar kant naast het bed staan en met een kus op haar billen en met mijn handen op haar gleufje, maakte ik haar wakker. Het eerste wat ze zag was mijn harde lid. Dit is nog eens wakker worden. Ik ging met mijn harde leuter en zak bij haar hoofd staan en zakte door mijn knieën.

Ze deed haar mond wagenwijd open en hapte een kloot in haar mondje. Pijnlijk hard zoog ze deze in haar mondje. Even later zoog ze mijn andere kloot in haar mond.

Luc ging op het bed tussen haar benen liggen en drukte zijn mond op haar kutje. Kreunend liet ze mijn kloot uit haar mond glijden. Ik trok haar hoofd nog iets verder over de rand, waardoor haar hoofdje meer achterover hing. Toen ze zag dat ik mijn eikel naar mondje bracht, opende ze gewillig haar mond. Ze stak haar tong uit en ik duwde mijn eikel naar binnen. Omdat ze lag, kon ik mijn harde leuter diep in haar keeltje steken. Terwijl haar mannetje haar befte, neukte ik haar mondje.

Ondertussen trok ik stevig aan haar tepeltjes. Login om een reactie te plaatsen ». All models are 18 years or above. Website geschikt voor personen van 18 jaar of ouder. Bescherm minderjarigen tegen expliciete beelden op internet met icra , netnanny , cyberpatrol of cybersitter. Jouw gratis sex films! Klaarkomende kutje van heel dichtbij ×. Login om een reactie te plaatsen » Reacties 0 Er zijn momenteel geen reacties. Je kunt de eerste zijn. Gerelateerde sex films Bekijk alle » ».

Japanse Sushi, lekker man! Ebony propt haar hele klauw in haar extreem natte kut. Een creampie van haar eigen kutvocht. Even wat frisse lucht happen. Sletje laat haar botergeile kutje squirten. Kutje vakkundig klaar gevingerd. Kianna's kutje volgespoten door stiefzoon. Geile meid heeft een kletsnat kutje.

Spuiten op kut mastruberende mannen
geil en dik lekkend kutje

We koelden lekker af en we konden ons even schoon spoelen. In het water konden en wilden we niet van elkaar afblijven. Het strelen en kussen was niet van de lucht. Enigszins opgewonden liep ik na een poosje het water uit, wat een reactie bij de groep van de meisjes op leverde.

Mijn pik hing zwaar langs mijn zak toen ik dat ene meisje in het vizier kreeg. Verlekkerd keek ze naar mijn leuter. Lisa zei tegen me dat ik wel de nodige aandacht kreeg van dat ene meisje. Ik keek het ene meisje diep in de ogen toen ik bij Lisa haar roompotje peilde. Ze was inderdaad super nat. Het meisje keek met grote ogen hoe mijn vinger bij Lisa naar binnen gleed. Als antwoord doopte ze haar vinger in haar eigen kutje.

En wel zodanig dat ik het duidelijk kon zien. Lisa zag de reacties ook en drukte haar mond op de mijne. We moedigden op deze manier het jonge meisje aan om zo bij ons te komen liggen. Toen wij naar onze handdoeken liepen keken Lisa en ik geregeld achterom, om te kijken wat dat geile ding ging doen. We zagen haar praten met dat meisje die naast haar lag. De plastic bekertjes hadden we nog maar net gevuld of ik zag haar alleen aan komen lopen.

Ik zei tegen Lisa dat ze een bekertje extra moest pakken, omdat zij er aan kwam. Zij bleef twijfelend staan en toen ik zei dat ze kon gaan zitten, deed ze dat. Wij stelden ons voor en zij stelde zich voor als Petra.

Petra ging net als wij in kleermakerszit zitten, zodat we direct haar kutje konden inspecteren. Deze stond wagenwijd open en glom ons tegemoet. Snel dronk ik mijn bekertje leeg en antwoordde dat het ook de bedoeling was.

En om dat te onderstrepen duwde ik zonder enige waarschuwing een wijsvinger in haar kutje. Lisa gaf Petra een tongzoen en trok aan de tepels die aan de c-cup van Petra vast zaten. Het kutje van deze 20 jarige was ruimer dan die van de 28 jarige Lisa. Met gemak duwde ik nu 4 vingers in haar. Tijdens de nog steeds durende tongzoen, kwam Petra kreunend op mijn vingers klaar. Met vier vingers in haar soppende verkrampende neukgrot rekte ik haar climax. Toen ik keek naar het groepje van Petra zag ik ze allemaal naar ons kijken.

Lisa duwde me op mijn rug en liet Petra met haar rug naar me toe over mijn harde pik zakken. Kreunend ontving ze mijn erecte leuter. Lisa zorgde ervoor dat Petra haar handen op mijn schouders zette, waardoor Petra naar achteren hing. Lisa nestelde zich tussen mijn benen en een paar seconde later voelde ik haar tong langs mijn zak gaan. Als ik haar tong niet meer voelde, kreunde Petra des te harder. Lisa likte mijn zak en pik en het kutje van Petra.

Petra wipte steeds sneller op en neer, waardoor Lisa meer moeite had met het likken. Petra had het in de gaten en verlaagde haar wip-tempo. Lisa kreunde tussen het likken door, dat ze het wel erg lekker en geil vond.

Het duurde niet lang of ik voelde het kutje van Petra wederom verkrampen. Slurpend, likkend en kreunend zorgde Lisa er voor dat ze al het geil van Petra kon verwerken. Petra begreep wat haar te doen stond en even later voelde ik de tong van Petra langs mijn harde neuklat glijden toen deze in het kutje van Lisa heen en weer gleed. De super nauwe kut van Lisa omklemde mijn leuter. Ik voelde ieder ribbeltje in het gevoelige kutje. Petra zoog mijn kloten om en om in haar mondje om vervolgens langs de schaamlippen van Lisa te likken.

Lisa wipte wild op en neer en hield geen rekening met Petra. Petra hield er dan ook mee op en kwam op mijn mondje zitten. Voordat ze haar kutje op mijn mond drukte, trok ze met haar vingers haar schaamlippen van elkaar. Nadat ik mijn tong diep in haar duwde zakte ze verder. Terwijl ik door Lisa geneukt werd, neukte ik met mijn tong het gleufje van Petra. Met twee kreunende dames op me, vermaakte ik me opper best.

Alsof ze het afgesproken hadden kwamen ze samen luidruchtig klaar. Tegelijkertijd voelde ik het sap van Lisa langs mijn pik en zak en het geil van Petra in en over mijn mond stromen. Kermend en trillend van genot kwam de dames klaar.

Nadat de dames een beetje waren bijgekomen, gingen ze naast me op hun knieën zitten. Lisa kneep in mijn zak en Petra trok me af. Straal voor straal perste ik mijn room voor iedereen zichtbaar uit mijn eikel. De eerste straal kwam op mijn borstkas en de volgende stralen kwamen steeds minder ver op mijn romp.

Toen er nog een beetje zaad uit mijn pik droop vielen de dames aan. Ze zogen mijn pik leeg en schoon en het zaad werd daarna vakkundig van mijn romp verwijderd. Petra bedankte ons en liep snel terug naar haar groepje. Zij en haar vriendin raakten direct in gesprek. Toen we even later keken lag Petra met haar hoofd tussen de benen van haar vriendin. Wij besloten om ons eerst nog even schoon te spoelen en daarna naar het huis van Lisa te gaan.

Hij was nog steeds niet thuis. Lisa zette direct een kan sterke koffie. Tijdens de koffie bespraken we wat beleefd hadden. Lisa keek daarbij weer heerlijk geil uit haar ogen. Ze voegde er nog aan toe dat ik minstens zo onverzadigbaar ben als mijn broertje.

Wat eten we dan? Ze zei dat ze nog wat nasi van de dag van gisteren in koelkast had staan. Om een uur of 6 hadden we de maaltijd op. Nadat we de vaat in de vaatwasser hadden gezet, gingen we op de bank zitten. Ik wilde net mijn tong in haar mondje en mijn vinger tussen haar schaamlipjes duwen, toen ik vanuit mijn ooghoeken de auto van broertje zag voorrijden.

Als een stel pubers schrokken we ons een hoedje en gingen braaf recht op zitten. Of heeft mijn broer alles opgegeten? We omhelsden elkaar hij vroeg hoe het met mij ging. Het ging goed met hem en de wedstrijd die hij gelopen had, had niet de gewenste PR opgeleverd. Hij gaf Lisa ongegeneerd een korte tongzoen. Lisa zei dat we nog wat eten voor hem hadden bewaard en hij liep de keuken in.

Met een dampend bord liep hij even later de woonkamer in en vroeg of ik hier al lang was. Ik antwoordde dat ik hier al om tien uur was en dat we vandaag waren gaan zwemmen. Hij dacht al dat we gezwommen hadden, want we hadden een lekker kleurtje. Toen hij vroeg waar we gezwommen hadden en hoorde dat we op het naaktstrand gelegen hadden, keek hij even op.

Totaal onverwacht vroeg hij wat ik van het figuurtje van Lisa vond. Licht stamelend zei ik dat ze een fijn figuurtje had. Ik leerde mijn broertje ineens anders kennen. Geschrokken en stamelend reageerde ze op de onverwachte vraag. Nadat hij zijn bord leeg had kwam er nog een onverwachte vraag. Lisa wist even niet hoe ze moest reageren, maar omdat ze toch al enorm geil was, stemde ze er mee in.

Ik vond alles prima, als ik mijn pik nog maar eens in haar kon duwen. Zo stonden we dan even later naakt voor Lisa. We rukten onze pikken stijf en Lisa likte langs haar lippen toen ze begon te meten. De lul van mijn broer was 16 cm lang en 6 cm dik. Toen ik de koele meetlat langs en de hand van Lisa om mijn pik voelde werd mijn pik nog harder. Ik had blijkbaar altijd verkeerd gemeten, want zij kwam aan een lengte van 20 cm en een dikte van 5,5 cm i.

Lisa kon haar ogen niet van deze twee pikken af houden en pakte na een paar seconde staren beide pikken vast. Rustig begon ze er aan te trekken. Mijn broer keek verbaasd en zei tegen haar: Ze ging op haar knieën en hapte de leuter van mijn broer in haar mondje. Mijn broer zei niets meer en genoot van de pijpbeurt. Terwijl ze haar ventje pijpte liet ze mijn kloten door haar handen rollen. Ik duwde mijn broertje in een stoel en Lisa kroop snel op haar knieën tussen de benen van haar man.

Direct maakte ik gebruik van haar naar achteren stekende kontje. De pik van mijn broertje zat diep in de keel van Lisa toen ik mijn pik hard in haar ramde. Kokhalzend liet ze, als reactie, de lul uit haar mondje glippen. Maar de lach om zijn mond verraadde dat hij het blijkbaar niet erg vond. Hij sloot zijn ogen weer en genoot van de tong die langs zijn pik gleed. Mijn kloten schommelden flink heen en weer door mijn rappe neuktempo.

Lisa vroeg me tussen het pijpen door om haar hard te neuken. Als mijn onderbuik tegen de kleine ronde stevige billen kwam hoorde je een luide klets. Dat geluid herhaalde zich snel achter elkaar. Bezweet ramde ik keer op keer mijn harde leuter in haar. Ik zocht haar kleine tietjes en trok vervolgens aan haar harde tepeltjes.

Haar gleufje werd steeds nauwer en uiteindelijk liet ze de pik van mijn broer uit haar mond schieten om een luide kreet te slaken. Ik trok mijn leuter uit haar nauwe neukopening en drukte snel mijn mond op haar kutje. De eerste golf geil miste ik, maar de volgende golven van haar sappen zoog ik in mijn mond. Ze smaakte heerlijk zoet.

Als laatste likte ik nog de binnenkant van haar dijen schoon. De rollen van mijn broer en ik werden omgedraaid. Nu zat ik in de stoel en de mond van Lisa omklemde mijn leuter. Door de harde penetraties van mijn broertje schoof mijn leuter stukje bij stukje dieper in haar mondje.

Lisa kon er niks aan doen, maar toen mijn broertje zijn neuklat voor de zoveelste keer in haar ramde, schoot mijn eikel achter haar huig en raakte haar lippen mijn getrimde schaamhaar. Van schrik trok ze haar hoofd naar achteren en schoot mijn geaderde pik uit haar mond.

Een dikke sliert speeksel bleef mijn eikel aan haar mond verbinden. Ze keek me geschrokken maar toch geil aan, terwijl haar hoofd steeds weer bewoog door het neuktempo dat mijn broertje voerde.

Met betraande ogen zoog ze uiteindelijk mijn leuter weer in 1 keer achter haar huig. Ze hield hem even diep in haar keel en liet hem er weer uit glijden. Zo herhaalde ze dat verscheidene keren. Daarna vroeg ze haar vent om haar nog harder te nemen. Mijn broertje had goed naar Lisa geluisterd en pakte haar nog harder.

Lisa zoog om en om mijn kloten in haar mond. Wat deed ze dat lekker, zeg!! Mijn zak en pik waren drijfnat van haar speeksel geworden. Toen ze mijn kloten niet meer in haar mondje had vroeg ik aan haar of ze op mijn schoot wilde zitten. Gewillig stond ze op, waardoor de natte glimmende pik van mijn broertje uit haar kutje gleed. Ik zorgde ervoor dat ze met haar rug naar me toe ging staan en leidde haar onderlichaam naar mijn kloppende paarse eikel.

Omdat mijn eikel en pik drijfnat en glibberig waren waagde ik het er op. Ik richtte mijn eikel op haar sterretje en voordat ze iets kon zeggen schoot mijn dikke paarse genotsknop achter haar sluitspier. Ik liet haar even rustig zitten en hield haar stevig vast, zodat ze er niet van af kon.

Lisa begon met haar kontje te draaien en te kreunen. Rustig begon ze op en neer te wippen. Na een paar minuten hing ze achter over en vroeg ze mijn broertje om zijn pik in haar kutje te stoppen. Haar ventje richtte zijn pik op haar openstaande natte, altijd nauwe gleuf. Door het dunne scheidingswandje, dat het kontje met het kutje scheidt, voelde ik zijn lul naar binnen glijden. Om en om bewerkte we beide neukopeningen en Lisa kwam al na een paar minuten klaar.

De ene climax volgde andere in rap tempo op. Onze 3 bezwete lichamen gleden langs elkaar heen. Na een poosje stelde Lisa iets anders geils voor. Ik wil jullie beide pikken in mijn kutje. Ze richtte zich een 25 cm op zodat mijn pik uit haar kontje kon glijden. Ik voelde haar hand mijn lul vast pakken. Ze duwde mijn eikel naast de pik van mijn broer.

Omdat ze drijfnat was gleden onze pikken, ondanks haar super nauwe kut, er gemakkelijk in. Tegelijkertijd schoven we onze neukstaven ritmisch bij haar naar binnen. Haar climaxen bleven niet uit. Door het bijna continue klaarkomen van deze geile vrouw sopten onze leuters met groots gemak in haar neukgrot. Mijn broer kondigde als eerste aan dat hij moest komen. Terwijl zijn pik en de mijne nog in Lisa zaten spoot hij zijn lading in haar.

Kreunend perste hij zijn room in haar. Ik voelde direct dat onze pikken nog gemakkelijker langs elkaar gleden. Ik wachtte op het slap worden van zijn pik. Wat tot mijn verbazing niet gebeurde. Vrolijk pompte hij daarna weer zijn pik in zijn vrouwtje. Toen haar geil er weer uitstroomde, dacht ik dat ze tijdens deze neukbeurt al 15 keer moest zijn gekomen.

Grommend spoot ik mijn lading zaad in Lisa. Net toen ik mijn laatste zaad uit mijn pik geperst had, kwam mijn broer weer klaar. Op elkaar gestapeld lagen we, na mijn broertjes laatste lozing, op de stoel bij te komen. Luc, mijn broer dus, en ik haalde onze leuters uit haar gleuf en toen ze opstond riep ze: Haar hand ging tussen haar benen, ving er iets van op en likte het van haar hand.

Om dit te onderstrepen lepelde ze met haar vingers haar roompotje leeg, om het vervolgens van haar vingers te likken. Wat was dit geil, zeg! Als beloning likte ze onze glibberige half stijve pikken schoon. Tot onze verbazing was het inmiddels Ik dacht even na en zei dat ik dan wel een vrije dag moest regelen. Lisa en Luc gingen naar boven om te douchen en ik sms-te mijn bazin Carla. Carla sms-te na een kwartier terug dat het goed was.

Deze avond gebeurde er niets meer, behalve dan dat we er lekker op los klepten en de nodige biertjes weg slurpten. Om een uur of twaalf doken we in bed. Ik in de logeerkamer en zij natuurlijk in de masterbedroom. Naakt lag ik onder een laken en zag de verschillende heerlijke neukpartijen van deze dag weer voorbij schieten.

Met deze beelden voor mijn ogen viel ik in een diepe slaap. De volgende ochtend werd ik wakker van gestommel. Het geluid kwam uit de masterbedroom. Ik hoorde het bed kraken en Lisa werd naarmate de tijd vorderde steeds luidruchtiger.

Na een luide kreet van Lisa stierf het geluid weg en ik nam aan dat ze waren gekomen. Ik draaide me op mijn zij en viel weer in slaap. Twee uur later ontwaakte ik en stond op.

Naakt liep ik over de gang en gluurde ik in de kamer van Lisa en Luc. Ik zag Luc op zijn buik liggen en Lisa lag op haar zij. Ze had haar benen opgetrokken en ik keek recht tegen die uitpuilende kleine schaamlippen. Ik liep door naar de badkamer en ging op de wc zitten. Een flinke straal urine spetterde tegen het porselein. Nadat ik hem had afgeschud, waste ik mijn handen en pakte de tandenborstel die ik vannacht gekregen had.

Met een frisse mond opende ik de badkamerdeur. In gedachte liep ik de badkamer uit botste tegen Luc aan. We keken elkaar veel betekend aan. Lichtelijk verbaasd hoorde ik dit alles aan. Met de woorden van Lisa gisteravond dat ze ons snolletje was en de woorden van Luc dat ze altijd zin had liep ik richting de masterbedroom.

Ze lag nog steeds op haar zij, met haar benen opgetrokken. Terwijl ik in de deuropening naar deze geile vrouw stond te kijken, groeide mijn pik. Even later stond Luc naast me en zei: Ik nam het initiatief en liep naar Lisa.

Mijn broertje bleef staan kijken. Ik ging aan haar kant naast het bed staan en met een kus op haar billen en met mijn handen op haar gleufje, maakte ik haar wakker. Het eerste wat ze zag was mijn harde lid. Dit is nog eens wakker worden. Ik ging met mijn harde leuter en zak bij haar hoofd staan en zakte door mijn knieën. Ze deed haar mond wagenwijd open en hapte een kloot in haar mondje.

Pijnlijk hard zoog ze deze in haar mondje. Even later zoog ze mijn andere kloot in haar mond. Luc ging op het bed tussen haar benen liggen en drukte zijn mond op haar kutje.

Kreunend liet ze mijn kloot uit haar mond glijden. Ik trok haar hoofd nog iets verder over de rand, waardoor haar hoofdje meer achterover hing. Toen ze zag dat ik mijn eikel naar mondje bracht, opende ze gewillig haar mond. Ze stak haar tong uit en ik duwde mijn eikel naar binnen. Omdat ze lag, kon ik mijn harde leuter diep in haar keeltje steken.

Terwijl haar mannetje haar befte, neukte ik haar mondje. Ondertussen trok ik stevig aan haar tepeltjes. Login om een reactie te plaatsen ». All models are 18 years or above. Website geschikt voor personen van 18 jaar of ouder. Bescherm minderjarigen tegen expliciete beelden op internet met icra , netnanny , cyberpatrol of cybersitter. Jouw gratis sex films! Klaarkomende kutje van heel dichtbij ×.

Login om een reactie te plaatsen » Reacties 0 Er zijn momenteel geen reacties. Je kunt de eerste zijn. Gerelateerde sex films Bekijk alle » ». Japanse Sushi, lekker man! Ebony propt haar hele klauw in haar extreem natte kut. Een creampie van haar eigen kutvocht.

Even wat frisse lucht happen. Sletje laat haar botergeile kutje squirten. Kutje vakkundig klaar gevingerd. Kianna's kutje volgespoten door stiefzoon.

Geile meid heeft een kletsnat kutje.


Natte massage prive ontvangst dames

  • 471
  • Terwijl ze haar ventje pijpte liet ze mijn kloten door haar handen rollen.
  • Ik wilde net mijn tong in haar mondje en mijn vinger tussen haar schaamlipjes duwen, toen ik vanuit mijn ooghoeken de auto van broertje zag voorrijden.
  • 939


Rotterdam prive ontvangst sex in overijssel